učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Ruska emigracija 🇬🇧"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Blog Ruska emigracija projekt je ruske grupe za iseljeništvo na Facebooku.

Mi smo skupina istomišljenika, doseljenika iz zemalja "bivšeg SSSR-a", koji uglavnom govore ruski i žive izvan naše povijesne domovine. Naravno, razni razlozi tjerali su nas da napustimo svoj „rodni kraj“, ali većina nas je napustila glavni i očigledan razlog - nedostatak perspektiva i mogućnosti da „duboko dišemo“, u osjećaju slobode i sigurnosti, baš kao i neslaganje s tim smjerom „razvoja“ ( nego degradacija i stagnacija) koju je naša vlada odabrala, dostojni nasljednici "krvavog djela" Lenjina i Staljina.

Svrha grupe je okupiti na jednom mjestu istomišljenike koji dijele stavove većine sudionika o mračnjaštvu u koji je zemlja uronjena, kako bi razgovarali o problemima i pronašli rješenja, pomogli sunarodnjacima koji odlaze u inozemstvo, kao i onima koji su se već odlučili na svoje mjesto, poput i podrška onih koji, iz jednog ili drugog razloga, nisu mogli otići ili su odlučili ostati.

Uvjereni smo da je budućnost Rusije demokratsko društvo, oslobođeno nametnutih dogmi i zabrana, čija je glavna vrijednost pojedinačna sloboda i ljudski život .

Ruska emigracija neprofitni je projekt koji postoji zbog osobnog doprinosa i entuzijazma njegovih sudionika. Bit ćemo zahvalni na bilo kakvoj financijskoj potpori koja će biti usmjerena isključivo na marketing i razvoj projekta .

Za one koji žele pružiti podršku, predlažemo korištenje sljedećih metoda:

Ruske bankovne kartice i Yandex novac - https://yasobe.ru/na/russkaya_emigraciya

PayPal - https://paypal.me/tornadoclub

Bitcoin - 1KXVTz3eWeoeTX4EGGD4Goekc1yv8NRmA1

Eter - 0x9b7211B2B613bAA961910D154eF5FFac27189d5D

Kartica VISA Hipotekarna Banka (Crna Gora) - 4213 5700 2023 6276

Naglašavamo da je projekt nekomercionalan, ustvari „neprofitabilan“. Bez iznimke, sve financijske donacije ići će isključivo u oglašavanje i razvoj. Administracija projekta ima i druge izvore prihoda 😉

Hvala svima koji odluče podržati naš projekt!

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: